EVEN VOORSTELLEN…

 To Get-There Personal Training,

Beste volgers,

In mijn blog ga je erachter komen wie de oprichter van To Get-There Personal Training is.

 

Mijn naam is Joey Boonen en ik zal in deze blog vertellen wat mijn drijfveer is en wat mij zoal bezighoudt in het dagelijks leven. Allereerst: hoe ben ik in aanraking gekomen met fitness/sport? Van jongs af aan wist ik al gauw dat ik iets in de sportindustrie wilde doen. Sport is mijn passie en mijn grootste hobby.

 

 

JoeyBoonen

In de 8 jaar dat ik nu werkzaam ben in de fitness, ben ik nog nooit met tegenzin naar het werk gegaan. Ik heb van mijn hobby mijn werk weten te maken. In mijnogen is er niets mooier dan dat!

In 2012 ben ik afgestudeerd aan het CIOS Fitness, Health & Management te Heerenveen. Tijdens deze opleiding heb ik al aardig wat kennis opgebouwd m.b.t het trainen, voeding en de anatomie van het menselijk lichaam.

 

 

 

Kort daarna heb ik verschillende cursussen succesvol afgerond; Funxtion, Sport & voeding en sinds kort ook Medical fitness (level5). Ik vind het belangrijk om mijn kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen en te blijven groeien als personal trainer.

 

In de jaren daarna heb ik bij verschillende sportscholen gewerkt en daar mijn vakkennis toegepast en uitgebreid. Op dit moment ben ik ondernemer van To Get-There Personal Training. Ik geef daarnaast personal Training voor Fitclub Nederland op verschillende locaties.

 

 

Naast dat ik elke dag in de gym te vinden ben, hou ik ook van dingen ondernemen.

Ik ga graag naar festivals en vind het leuk om nieuwe steden te ontdekken.

 

JoeyBoonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In mijn volgende artikelen zal ik meer vertellen over mijn doelstellingen, hoe mijn trainingen er uitzien en wat ik eet op een dag.

 

Keep following me!!

INSTAGRAM:    joeyboonen

Volg ToGet-There


Are you ready?

Schrijf je in en bereik samen
met To Get-There je doelen!

Spread the word!