Over Joey Boonen

Mijn naam is Joey Boonen en ik zal mij in het kort voorstellen.

 

Ik ben sinds 2009 werkzaam in de fitnesswereld. Ik ben begonnen als stagiaire in een sportschool, maar uiteindelijk heb ik mij weten om te scholen tot Personal Trainer. Dit doe ik nu sinds 2012 als zelfstandige en vanaf september 2015 op verschillende locaties door Nederland.

 

Mijn passie voor sport is er altijd al geweest. Ik ben van mening dat teveel mensen op een verkeerde manier trainen en eten. Mijn visie als personal trainer is, dat je zoveel mogelijk moet focussen op hoe het lichaam zelf hoort te bewegen. Hier heb je namelijk het meest aan in je dagelijks leven. Ik gebruik dan ook zo min mogelijk vaste apparaten.

 

In 2012 ben ik afgestudeerd aan het CIOS te Heerenveen met het profiel Fitness Health & Management. Vervolgens heb ik nog een aantal cursussen gedaan m.b.t personal training en voeding. Daarnaast heb ik mijn certificaten voor Rumble en Kettlebell training gehaald. Op dit moment ben ik bezig met een opleiding voor Medical Fitness level 5 aan het AALO. Dit alles heeft te maken met preventie van blessures voor het lichaam. Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen als personal trainer en mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sport en beweging.

 

Specialiteiten:

 • Personal training
 • Gewichtverlies
 • Spieropbouwen
 • Bootcamp
 • Voeding
 • HIT(small group)training
 • Mental Coaching

Opleidingen:

 • CIOS sport & bewegen niv 4
 • Fitness, Health & Management
 • Start2Move Sport & Voeding
 • Funxtion opleidingen (Rumble, Kettlebell, Corebag)

 

Ben jij toe aan verandering en ga jij met ons de Lifestyle change aan?
Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!
Neem contact op

Hulp nodig? ToGet-There Personal Training helpt je graag verder.
Laat persoonlijke schema's opstellen om jouw doelen te bereiken.

Trainingsschema Voedingsschema Online Coaching
Are you ready?

Schrijf je in en bereik samen
met To Get-There je doelen!

Spread the word!